Bureau

Bureau

HDK architecten in Rotterdam werkt met een team van enthousiaste professionals aan opdrachten op alle schaalniveaus, van interieuropdrachten tot stedenbouwkundig werk, met een grote diversiteit in omvang en complexiteit.

Een architect geeft met zijn ontwerp een ruimtelijke invulling aan de wensen van de opdrachtgever. Een persoonlijke benadering is daarom van wezenlijk belang.


Een gedegen analyse van de opgave in overleg met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers is het startpunt van ieder ontwerpproces. Altijd wordt gezocht naar een unieke oplossing. In het ontwerpproces wordt gezocht naar het maximaal haalbare ten aanzien van functionaliteit, ruimtelijkheid en architectuur. Ontwerpen die naadloos passen in de situatie, heldere plattegronden en een aansprekende detaillering.

 

Ook de financiële haalbaarheid van onze ontwerpen is een belangrijk ontwerpuitgangspunt. De kracht van HDK architecten is het vermogen om binnen de gegeven budgetten een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren.

Om van ontwerp tot oplevering kwaliteit te garanderen, omvatten onze werkzaamheden naast het ontwerp de complete bouwvoorbereiding, de uitvoeringstekeningen en directievoering. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering zijn we bij projecten betrokken.

 

HDK architecten is een ambitieus bureau met nieuwe en verfrissende ideeën
die worden ondersteund door terdege kennis op basis van jarenlange ervaring.

/

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.hdk-architecten.nl/templates/default/desktop/_body.php on line 45