Herbestemming monumentale werkplaats tot stadswoning

Opdrachtgever:  Particulier
Jaar:  2018
Locatie:  Brielle
Discipline:  hergebruik

Herbestemming monumentale werkplaats tot stadswoning

Brielle - Aan het Maarland Noordzijde in Brielle worden twee voormalige pakhuizen samengevoegd tot een moderne stadswoning.

De monumentale status van één van de pakhuizen (laat 17e eeuw), vroeg om een zorgvuldige aan/inpassing van de nieuwe woonfunctie. In het interieur is de nadruk gelegd op de authentieke elementen van de gebouwen. Door het openwerken van de etagevloeren en het toepassen van dakvensters, valt er daglicht tot diep in het woonhuis en wordt de kwaliteit van de bestaande balkenlagen zichtbaar.

 

 

/

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.hdk-architecten.nl/templates/default/desktop/_body.php on line 45