JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

17 maart 2020

Het coronavirus

Het nieuwe Coronavirus houdt iedereen bezig, zowel privé als zakelijk. In de architectuur heeft de term 'corona' al een eeuwenoude betekenis vanuit de Griekse bouwwereld. Het is de uitspringende, vaak geprofileerde lijst die de fries en de gootlijst van elkaar scheidt.

Voor wat betreft het virus, volgen wij uiteraard de richtlijnen van het kabinet. De veiligheid en gezondheid gaan voor alles. Bij HDK Architecten proberen we er zo veel mogelijk aan te doen om onze diensten te kunnen leveren met inachtneming van de praktische beperkingen die er gelden.

Overleg waarbij meerdere personen aanwezig moeten zijn wordt uitgesteld of zal slechts zeer beperkt worden uitgevoerd. Indien mogelijk zelfs telefonisch worden gevoerd.
Hoewel sommigen van ons thuis werken geeft ook dat beperkingen qua communicatie, de beschikbaarheid van stukken of de werking van programma’s.
Het spreekt voor zich dat we u ondanks deze beperkingen toch zo goed en snel mogelijk willen helpen. In een aantal gevallen zal vertraging echter niet kunnen worden voorkomen.

Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze situatie en hopen met u dat we deze periode snel achter ons kunnen laten.