JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

29 november 2018

Nieuwbouw hoofdkantoor Havecon Kassenbouw

Opdrachtgever

Havecon

Jaar

2018

Aannemer

Bouwer: Hanse Staalbouw

Installateur: Ponsioen Installatie Techniek

Interieur: Lanowv

Locatie

Bleiswijk

Discipline

Architectuur

Typologie

Kantoor

Bleiswijk - Een nieuw hoofdkantoor voor Havecon Kassenbouw

Dit meer dan 1000 m² grote kantoor zal worden gerealiseerd naast het nieuwe bedrijfspand van Havecon en de Voorwinden Groep. 

Het ontwerp kenmerkt zich door grote horizontale gebaren: een groot wit volume, bestaande uit witte cassettes, zweeft boven een lange gemetselde wand. De wand omkadert een gedeelte van het buitenterrein.

Een spectaculaire overbouwing met directievertrekken markeert de toegang tot het terrein en vormt de verbinding naar de reeds gerealiseerde bedrijfshal. De achterzijde heeft vrijhangend overstek van ca. 7,5 m. waaronder een personeelentree gelegen is.