JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Clubgebouw Tennisvereniging Bernissepark ProjectenClubgebouw Tennisvereniging Bernissepark
Artist-in-Residence ProjectenArtist-in-Residence Rietgedekte villa in Rockanje ProjectenRietgedekte villa in Rockanje Nieuwbouw GMB Rioleringstechnieken Nieuws26 april 2022Nieuwbouw GMB RioleringstechniekenBerkel en Rodenrijs - Komende zomer starten de bouwwerkzaamheden voor een nieuwe duurzame bedrijfslocatie voor GMB Rioleringstechnieken. De gebouwen omvatten een kantoorgebouw, een stallingsgarage voor de vloot en een opslagloods voor materiaal. Vrijstaande woning in historische buitenplaats ProjectenVrijstaande woning in historische buitenplaats Regiokantoor Staatbosbeheer ProjectenRegiokantoor Staatbosbeheer Uit de steigers! Nieuws23 juli 2020Uit de steigers!Spijkenisse - Vlak voor de bouwvak zijn de steigers rondom het nieuwe goud- en zilveratelier van Ed Nobel weggehaald. Kantoor Havecon te Bleiswijk ProjectenKantoor Havecon te Bleiswijk Toiletgebouwen voor het Recreatieschap Voorne-Putten ProjectenToiletgebouwen voor het Recreatieschap Voorne-Putten Tivoli Theater Hellevoetsluis NieuwsTivoli Theater Hellevoetsluis Kantoor en ADR-opslag Marine Care ProjectenKantoor en ADR-opslag Marine Care Evenementenpaviljoen aan het Haringvliet ProjectenEvenementenpaviljoen aan het Haringvliet Regiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn NieuwsRegiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn Zorgcluster te Rockanje ProjectenZorgcluster te Rockanje Modern kantoor voor Compass Infrastructure ProjectenModern kantoor voor Compass Infrastructure A Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet ProjectenA Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet Restaurant Zoet of Zout ProjectenRestaurant Zoet of Zout Woninguitbreiding Rockanje ProjectenWoninguitbreiding Rockanje Dorc 3 te Zuidland Nieuws10 april 2015Dorc 3 te Zuidland Villa te Oostvoorne ProjectenVilla te Oostvoorne Nieuwbouw DORC te Zuidland ProjectenNieuwbouw DORC te Zuidland Galleriewoning te Wassenaar ProjectenGalleriewoning te Wassenaar

Bureau

HDK architecten in Rotterdam werkt met een team van enthousiaste professionals aan opdrachten op alle schaalniveaus, van interieuropdrachten tot stedenbouwkundig werk, met een grote diversiteit in omvang en complexiteit.

Een architect geeft met zijn ontwerp een ruimtelijke invulling aan de wensen van de opdrachtgever. Een persoonlijke benadering is daarom van wezenlijk belang.


Een gedegen analyse van de opgave in overleg met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers is het startpunt van ieder ontwerpproces. Altijd wordt gezocht naar een unieke oplossing. In het ontwerpproces wordt gezocht naar het maximaal haalbare ten aanzien van functionaliteit, ruimtelijkheid en architectuur. Ontwerpen die naadloos passen in de situatie, heldere plattegronden en een aansprekende detaillering.

Ook de financiële haalbaarheid van onze ontwerpen is een belangrijk ontwerpuitgangspunt. De kracht van HDK architecten is het vermogen om binnen de gegeven budgetten een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren.

Om van ontwerp tot oplevering kwaliteit te garanderen, omvatten onze werkzaamheden naast het ontwerp de complete bouwvoorbereiding, de uitvoeringstekeningen en directievoering. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering zijn we bij projecten betrokken.

HDK architecten is een ambitieus bureau met nieuwe en verfrissende ideeën
die worden ondersteund door terdege kennis op basis van jarenlange ervaring.

Home